Vores historie

Vores rejse i transportbranchen – passion og dedikation er grundstenene for vores succes

Vores historie

Om os

Det lå tidligt i kortene at jeg ville køre lastbil og være vognmand, ligesom min far. I 1975 startede jeg med en Volvo – købt kontant for mine spare penge, begyndte at køre for 3 X 34 – siden kom Irma Kød til og senere FDB, som jeg overtog efter min far.

I vores virke gennem årene har vi beskæftiget os meget alsidigt – vi har kørt meget på Italien, Spanien og Frankrig i syd – Sverige og Norge i nord. men har nu mest beskæftigelse i Danmark og Sverige. Der i dag 15 biler, 14 – 3 akslet trækkere og 1 entreprenørbil med kærre og 28TM Kran/grab. Trækkerne er udstyret med hydraulik – så der kan køres med tip trailer – samt walking floor trailer.

Vi kører meget med fødevare – køl – frys og varmegods, samt medicin. Alle vores gode chauffører er uddannet (kursus) og godkendt til medicinkørsel.
Derudover køres der en del stykgodskørsel og ADR gods – hvor alle chauffører har ADR bevis, og alle biler har div. lovpligtigt ADR udstyr. Entreprenørbilen styres af den ene af vores sønner, Michael som i dag er med i firmaet,

Vi har gode loyale chauffører – flere har kørt hos os i mange år. God service – præcision og fuld diskretion er en æres sag hos os.

Fra en enkelt vognmand til et team af passionerede Chauffører

Historien om vores virksomhed er en historie om passion og dedikation. Det hele begyndte i 1975, da Henrik Jensen, en enkelt vognmand med en drøm om at gøre en forskel i transportbranchen, stiftede virksomheden, der i dag går under navnet HJ-Transport A/S.

Over de sidste 48 år har vi udviklet os fra, at have en enkelt vognmand med en drøm om selvstændighed og at være ejer af eget virke, til et dedikeret team af 16 dygtige, kompetente og passionerede chauffører, der hver dag kører vores 14 lastbiler. Vi er en familieejet virksomhed, der i dag drives af Henrik selv, hans kone bestyrelsesformand Annette Jensen, og sønnen Michael Jensen.

Vores kærlighed til transportbranchen er grundlaget for vores succes, og det er vores drivkraft for at yde vores bedste i det daglige arbejde. Vi er stolte over den virksomhed, vi har bygget, og de værdier, vi repræsenterer. Vores værdier bygger på idealer som sikker transport, pålidelig håndtering, dygtige og kompetente chauffører og mange års erfaring og kendskab til branchen.

Loyalitet og tillid til vores samarbejdspartnere og kunder

Lige så vigtigt som vores interne team, er vores langvarige og loyale kunder og samarbejdspartnere, der har været med os på denne fantastiske rejse. Vi har opbygget stærke relationer baseret på tillid, pålidelighed og kvalitet med en række betroede samarbejdspartnere.

Vi værdsætter disse relationer dybt, og vi stræber efter at opretholde vores høje standarder for service og kvalitet, der har tjent os godt i alle disse år. Vi leverer god service, optimale lastbiler, og vi overholder altid gældende sikkerhedsforanstaltninger.

Vi mener, at vores engagement i kunderelationer og vores passion for vores arbejde skinner igennem i hver eneste transportopgave vi udfører.