Dedikerede
Lastbiler og Chauffører

Sikkerhed og pålidelighed i al Transport med vores dygtige Chauffører og velholdte Scania lastbiler

Dedikerede Lastbiler og Chauffører

Mød Vores Passionerede Chauffører

Vores chauffører er hjertet i HJ-Transport A/S. Med 14 lastbiler sikrer vi pålidelig og sikker transport i hele Danmark. Vores chauffører er ikke kun dygtige og erfarne – de har også en passion for deres arbejde.

De bakker alle op om vores virksomhed og dens værdier, og har gennemgået relevante uddannelser, som sikre sikker og kompetent håndtering af selv det mest følsomme gods. Som en del af vores transport-familie, deler de vores kærlighed til transportbranchen og vores engagement i at yde den bedste service.

Korrekt lastsikring er vigtig for at forhindre gods i at bevæge sig eller falde af under transport. Dette omfatter brug af passende fastgørelses udstyr og korrekt vægtfordeling. Vores dygtige chauffører sørger altid for at alt gods er korrekt fastgjort hver gang.

Vores Scania lastbiler – Kvalitet og sikkerhed på vejen

Vi kører kun i de bedste Scania lastbiler, som altid er i den bedste stand. Vi tror på at vedligeholdelse og kvalitets lastbiler er grundlæggende for sikker og effektiv transport. Regelmæssig vedligeholdelse af køretøjets bremser, dæk, lys, styring og andre systemer er afgørende for at sikre, at de fungerer korrekt.

Vores lastbiler er altid opdaterede, og overholder alle påkrævede sikkerhedsforanstaltninger. Vores moderne lastbiler er udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner såsom anti-lock bremser, stabilitetskontrol, kollision undgåelses systemer, bakkameraer og dødvinkel sensorer. Med disse lastbiler sikrer vi pålidelig transport af stykgods, medicin, fødevarer og foder. Vi er stolte over at kunne levere vores service til tiden, hver gang, med lastbiler der altid fungerer.